WEBSHOP

Domena (com, eu, net)
Hosting 1 godina
WEB do 50 stranica
Foto galerija (do 100 slika)
SEO
SSL certificat
Google Addwords
Newsletter sustav
Flush katalog
Web shop

10.000,00 kn
Cijena: 12.500,00 kn
PDV u cijeni: 2.500,00 kn
Opis

Jednostavno, brzo, kvalitetno. Tako možemo opisati uslugu izrade web stranica. Vaše nove web stranice mogu biti gotove u roku od 7 dana. Naravno, to ovisi i o paketu koji odaberete. Ako ste manje poduzeće i želite na webu prezentirati samo osnovne podatke, (kontakt podaci, djelatnost, o nama, galerija slika ...), tada bi za vas bi preporučili paket BASIC. Ovisno o sadržaju i funkcionalnosti koju želite imati na vašim web stranicama, dizajnirali smo pakete CLASSIC i BUSINESS. I kao najjači, tu je BUSINESS+ paket, koji je ustvari rađen na platformi web trgovine. U svakom slučaju kontaktirajte nas kako bi nam prižili više informacija, te adekvatno tome vam bili u mogućnosti ponuditi odgovarajući paket. 

Kupnjom web stranice, bilo kojeg paketa, besplatno dobivate web hosting paket u trajanju od jedne godine, te domenu po izboru (u trajanju od jedne godine). Dodatan bonus je i SSL certifikat koji besplatno dobivate na sve domene i poddomene.

Domena (com, eu, net), Hosting 1 godina, WEB do 50 stranica, Foto galerija (do 100 slika), SEO, SSL certificat, Google Addwords, Newsletter sustav, Flush katalog, Web shop

 

SEO

SEO - Search Engine Optimization, je metoda kojom vašu web stranicu pozicionirate što više u web tražilicama, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Tu postoji čitav niz strategija kojim se to postiže, a krajnji cilj je podizanje organske posjećenosti vaše web stranice preko ciljanih ključnih riječi. Što je određena web stranica bolje poziocionirana na internet tražilicama za željene ključne riječi to je veći broj organskih (besplatnih) posjeta i potencijalnih konverzija u kupce i klijente.

 

PROČITAJTE VIŠE 

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je promocija proizvoda i usluga preko jedne ili više formi elektronskih medija i razlikuje se od tradicionalnog marketinga po tome što uključuje korištenje kanala i metoda koji omogućuju analizu marketinške kampanje i shvaćanje što donosi rezultat, a što ne. I sve to u realnom vremenu. 

 

PROČITAJTE VIŠE

E-MAIL MARKETING

Koliko je efektivan Email marketing?

Potrošači koji primaju email marketinške poruke troše 83% više prilikom kupnje. 

Prosječan povrat na email marketing investiciju je 336,00 kn na svaku uloženu kunu.

72% oglašivača smatra da je ovaj ROI (povrat na investiciju) vrlo dobar.

 

PROČITAJTE VIŠE 


TOP